Meg tudod oldani!

Stresszkezelés, kapcsolatokban való eligazodás, önbecsülés, életvezetési készségek

A Szabad Iskolákért Alapítvány 2010 szeptemberében megjelent kiadványa: Meg tudod oldani! – Gyakorlatok a stresszkezelés, a kapcsolatokban való eligazodás, valamint az önbecsülés és az életvezetési készségek fejlesztésére (7–12. osztály)

Ez a kiadvány a SZIA könyvek sorozatában új műfajt jelenít meg. A pedagógusokat különböző fontos iskolai témák tanításában, és feldolgozásában ezúttal konkrét – a diákoknak kiosztható feladatlapokkal támogatjuk. A feladatlapok témakörei önmagukért beszélnek: stressz-kezelés, önbecsülés, kapcsolatok és életviteli készségek. A témák mindegyike rendkívül fontos a gyerekek fejlődése szempontjából Az élet olyan területeit érintik, amelyek a harmonikus személyiség és a kiegyensúlyozott élet alapfeltételei közé tartoznak.

Azt ajánljuk a pedagógusoknak, hogy teremtsenek különleges légkört azoknak az óráknak, amikor ezzel a könyvvel foglalkoznak, érzékeltessék hogy ezek azok a különleges órák, alkalmak, ahol magukkal foglalkoznak, amikor az élet nagy és fontos kérdéseiben kapnak segítséget a többiektől és a tanáruktól.

Válogatta, szerkesztette és adaptálta: dr. Czike Bernadett.


A könyv ára: 4500 ft.
Megrendelhető a sziamuhely@gmail.com e-mail címen, vagy telefonon: +3612791241, vagy a SZIA adományboltban minden hétköznap 10-18 óráig.

  Megtekintés

A teljes könyv letöltése PDF-ben: 4000 Ft.
Megrendelés/Letöltés
 


Letölthető, kinyomtatható kártyacsomagok a könyvhöz

A könyvben jeleztük, hogy ezek az oldalak letölthetők lesznek. Íme: